No Kredit

Cím: 1085 Budapest, Gyulai Pál utca 5.
Weboldal: nokredit.hu
Telefonszám: 06705656830

Vállalkozói ismeretek tanfolyam adatai

Cím: 1085 Budapest, Gyulai Pál utca 5.
Ár: 30.000 Ft

Vállalkozói ismeretek tanfolyam időpontok

No Kredit további képzései

Vállalkozásmenedzsment

Vállalkozói ismeretek tanfolyam bemutatása

Vállalkozást indítani elég menő dolog. Vállalkozást indítani elég bátor dolog. És vállalkozást indítani… néha rettentő bonyolultnak, nehézkesnek, irat-, pecsét-, tinta- és rohangálás-szagúnak tűnő dolog. Főleg az elején.

De mi van akkor, ha senki sem tud minket lebeszélni arról, hogy belevágjunk életünk bizniszébe? Ha végre elhatároztuk magunkat, és a saját lábunkra akarunk állni? Ha már nem bírjuk egy munkahelyen, ha már megvan a tökéletes ötlet, ha már összeszedtük a csapatot, ha már minden csak arra vár, hogy végre – elinduljon?

Vállalkozásindító ismeretekről szóló kurzusunkon Minya Gabriella minden olyan témát érint, amit a vállalkozások alapításáról, működtetéséről, adózásáról és számviteléről a vállalkozóknak tudniuk kell, és amely ismeretanyag segít eligazodni a jogszabályok, könyvelési és számviteli kérdések sűrűjében, hogy élvezettel és biztos kézzel csinálhassuk azt, amibe belevágtunk. Az előadás a már aktív illetve a leendő vállalkozók számára kíván segítséget nyújtani az adózásban, számvitelben történő eligazodásban egyszerű, közérthető módon, felhívva a figyelmet a buktatókra és természetesen a felelősségükre is – az előadás célja a vállalkozói tudatosság növelése.

A kurzus időtartama: 10-18 óra

A kurzuson való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.